Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit la câteva zile după ce sora sa s-a trezit din comă și a făcut o dezvăluire șocantă

Un bărbat acuzat că a încercat să-și ucidă sora - care s-a trezit recent dintr-o comă de doi ani pentru a-l numi drept atacatorul ei - a murit.

Daniel J Palmer III a murit joi la un spital din Charleston, Virginia de Vest, la șase zile după ce a fost acuzat de tentativă de omor și rănirea cu răutate a surorii sale, Wanda.

Acesta fusese dus la spital miercuri, cu o zi înainte de a muri, în urma unei evaluări efectuate de personalul medical al penitenciarului. Cauza morții sale nu a fost dezvăluită, potrivit Sky News.

Cum a fost găsită Wanda Palmer în iunie 2020

Wanda Palmer a fost bătută și lăsată să moară în casa ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Se crede că a fost atacată cu o macetă sau o secure.

Potrivit știrilor locale de la acea vreme, ea a fost atât de grav rănită încât poliția a crezut că era deja moartă.

Citește și
politistii din Uvalde asteapta in fata scolii Robb Elementary
Detalii șocante în cazul masacrului de la școala din Uvalde, SUA. Un polițist a ratat șansa de a-l împușca pe atacator

Dar, în ciuda faptului că suferea de leziuni cerebrale, Palmer a reușit în cele din urmă să-și numească fratele drept atacator.

Șeriful din Comitatul Jackson, Ross Mellinger, a declarat pentru West Virginia Metro News că autoritățile nu aveau informațiile cheie deoarece victima nu le-a putut comunica, dar „doi ani mai târziu și bum, este trează și poate să ne spună exact ce s-a întâmplat”.

Mellinger a spus că bărbatul nu s-a opus deloc când a fost arestat, adăugând că a fost puțin surprins, „dar nu în totalitate”.

Ce a spus femeia din SUA despre atacul fratelui său, Daniel Palmer, după ce s-a trezit din comă

Potrivit unui document din instanță văzut de NBC News, doamna Palmer și-a amintit că locuia într-o rulotă lângă casa mamei sale și „a indicat că și-a amintit că a fost rănită acolo”.

„A menționat capul ei (zona corpului în care a fost rănită). Când a fost întrebată cine a rănit-o, ea (a spus) fratele ei,” spune documentul.

„Apoi și-a identificat fratele drept Daniel. Când a fost întrebată de ce Daniel a agresat-o, Wanda a spus că a fost răutăcios,” mai arată documentul.

Daniel Palmer, în vârstă de 55 de ani, a apărut în instanță după arestarea sa, dar a trebuit să fie târât afară din sala de judecată după ce a devenit agresiv.

Acesta a negat că și-a agresat sora.

Potrivit actelor de judecată, a existat un martor care l-a văzut în pragul rulotei surorii sale la miezul nopții în noaptea în care a fost atacată.

Mărturia l-a făcut pe acesta o persoană de interes, dar abia când Wanda s-a trezit din comă și l-a numit pe acesta ca fiind atacatorul său, poliția a avut suficiente probe pentru a îl aresta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult