Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat mort după ce a invitat acasă două femei pe care le-a cunoscut online. Ce au surprins camerele de supraveghere. VIDEO

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Marea Britanie a fost găsit fără suflare în propria locuință. Acesta a fost înjunghiat mortal, după ce două femei l-au sedus și l-au drogat, potrivit Daily Mail.

Saul Murray a fost găsit gol, într-o baltă de sânge, la intrarea în apartamentul său din Luton.

Conform autorităților, bărbatul a invitat în casă două femei pe care le cunoscuse pe rețelele sociale, fără a ști ce plănuiau acestea de fapt. Ajunse la locuința bărbatului, cele două femei l-au sedus, l-au dezbrăcat și l-au drogat pentru a-i fura două ceasuri Rolex, care s-au dovedit, în cele din urmă, a fi false.

După ce au observat că drogul nu a fost suficient de puternic, cele două femei au chemat doi complici, iar unul dintre aceștia l-a înjunghiat mortal pe bărbat.

 

Cel care a comis crima a fost găsit vinovat și a fost condamnat la închisoare pe viață. Celălalt complice și cele două femei au fost condamnați la 11, 10 și, respectiv, 7 ani de închisoare, pentru omor din culpă.

Cele două femei au recunoscut că nu este prima dată când seduc bărbați pentru ca, ulterior, să îi jefuiască.

Saul Murray era tată a șase copii, iar acum familia sa este în stare de șoc.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult