Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat mort la bordul unui avion la scurt timp de la decolare. Soția sa, care nu se afla lângă el, nu știa ce se întâmplă

Un bărbat a murit la bordul unui avion Ryanair care se afla pe aeroportul din Torino, Italia. Soția sa, care era așezată în partea din spate a aeronavei, nu știa că el decedase.

Giuseppe Stilo se afla în partea din față a avionului, în timp ce soția sa, Federica Marrella, în partea din spate. La 15 minute de la decolare, avionul s-a întors pe aeroport din cauza unei urgențe la bord, scrie Mirror.

Cei doi erau căsătoriți din iunie anul trecut, iar femeia nu avea habar că aeronava va ateriza din cauză că soțul său a murit subit. Doi medici care se aflau și ei la bord au încercat în zadar să îl resusciteze.

Când avionul a aterizat înapoi pe aeroport, echipajele de salvare i-au administrat tratament suplimentar bărbatului, însă acesta nu a putut fi salvat.

Când soția sa, însărcinată în cinci luni, a aflat ce s-a întâmplat, a leșinat și a fost transportată la spital.

Citește și
Drona
Ce va apărea pe cer, la granițele României, începând de miercuri. Te pot vedea de la doi kilometri

Zborul a fost inițial îndreptat către Aeroportul Internațional Lamezia Terme. Cei doi călătoreau pentru a-și vizita rudele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult