Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat lovit mortal de o mașină sub privirile copiilor săi, în timp ce ajuta mai multe rațe să traverseze strada

Un bărbat din California a fost lovit mortal de o mașină condusă de o adolescentă de 17 ani, în timp ce ajuta o familie de rațe să traverseze strada. Tragedia s-a produs chiar sub privirile îngrozite ale copiilor săi, scrie Daily Mail.

Scenele șocante au avut loc pe o autostradă aglomerată din California. Bărbatul se afla în mașină alături de copiii săi, iar la un moment dat a observat mai multe rațe. Fără să stea pe gânduri, a parcat autoturismul în apropiere și a început să le ajute să traverseze strada, însă a fost lovit în plin de o șoferiță de 17 ani.

„Tot ce îmi amintesc este sunetul și apoi el zburând peste intersecție. Încălțămintea lui și una dintre șosete erau chiar în fața mașinii noastre. El a fost singura persoană care a coborât din mașină și a încercat să ajute și probabil cea mai drăguță persoană din întreaga zonă. Nu este corect”, a mărturisit William, copilul unui alt șofer, în vârstă de 12 ani.

În urma accidentului mortal, mama lui William a coborât din mașina ei și a mers la copiii bărbatului ucis, pentru a-i mângâia.

Citește și
isu neamt
Accident grav în Neamț cu trei morți și trei răniți. Printre victime se numără și un copil | FOTO și VIDEO

O altă femeie, Summer Peterson, a povestit că și copiii ei au fost martori la această tragedie.

„Ei spuneau: „Oh, e atât de drăguț! E atât de drăguț din partea lui” Și apoi, dintr-o dată, a fost lovit de o mașină”, a declarat ea pentru CBS 13.

Polițiștii spun că șoferița în vârstă de 17 ani nu a părăsit locul accidentului și nu a fost arestată. Cercetările în acest caz continuă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult