Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat găsit decapitat într-o parcare. Fiul său, văzut în timp ce se plimba cu un cap într-o mână şi cuţitul în cealaltă

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost decapitat de fiul său într-o parcare din oraşul Saint-Priest cu un cuţit de bucătărie. Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost arestat.  

Fiul său, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat la faţa locului, au declarat, duminică, surse apropiate subiectului, relatează AFP și news.ro. 

Procuratura din Lyon a precizat că arma crimei a fost un cuțit de bucătărie.

În cursul nopţii, „în jurul orei locale 2.00, poliţia municipală a alertat poliţia naţională cu privire la descoperirea unui cadavru decapitat într-o parcare. Poliţia municipală raportează că un bărbat se plimba cu un cap într-o mână şi cuţitul în cealaltă”, potrivit unei surse apropiate subiectului.

Poliţia a reuşit să îl aresteze pe fiul victimei. Acesta a ripostat și a încercat să îi înjunghie pe oamenii legii, dar fără să îi rănească.

Citește și
crima bascov - 5
Criminalul din Bascov era supărat că nu primea suficientă atenție. Ce a făcut imediat după ce și-a ucis rudele

Potrivit agenţiei de presă ActuLyon, în timp ce era capturat de poliție, criminalul ar fi strigat ”Allah Akbar”.

Suspectul, de origine marocană, este cunoscut pentru faptul că a avut dispute familiale grave izbucnite din cauza alcoolului şi a narcoticelor, potrivit aceleiaşi surse.

Cu toate acestea, bărbatul nu este cunoscut pentru acte de radicalism.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult