Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat arestat pentru conducere sub influența alcoolului. A unui cal. VIDEO

Un bărbat din California a fost arestat deoarece călărea în stare de ebrietate un cal, iar poliția a avut apoi grijă să escorteze cabalina în siguranță acasă.  

Ofițerul Kody Brackett de la California Highway Patrol din Merced a zărit la începutul acestei săptămâni pe cineva călare pe autostradă, cu un recipient deschis de alcool în mână, scrie Insider.

Polițistul l-a oprit pe călărețul care era în mod evident „afectat de alcool” și l-a arestat.

Codul Rutier din California conține o legislație detaliată cu privire la faptul că este ilegal să conduci un vehicul sub influența drogurilor sau a alcoolului.

O prevedere mai puțin cunoscută legiferează, de asemenea, și faptul că oricine „călărește sau conduce un animal pe o autostradă are toate drepturile și este supus tuturor îndatoririlor aplicabile șoferului unui vehicul”.

Citește și
Politist
Un polițist a condus beat și drogat și a spulberat cu mașina o femeie, în Caracal. Cum a încercat să scape

Arestarea efectuată de polițist are și un precedent juridic din 1993, când o curte de apel din California a decis că cei care călăresc animale sau orice alte vehicule care nu sunt auto pe autostradă sunt supuși acelorași reguli ca și șoferii de mașini.

În 2017, o femeie a fost arestată pentru că se afla călare beată

Polițistul Brackett a asigurat apoi și întoarcerea în siguranță acasă a calului, după cum se vede și într-un videoclip distribuit pe Instagram care arată calul mergând alături de vehiculul poliției.

Nu este prima dată când un american este arestat pentru că a călărit beat un cal. În 2017, The Washington Post a scris despre o femeie de 53 de ani din Florida care a fost arestată după a fost găsit beată, călare pe un cal, pe o autostradă.

Ulterior, un judecător a decis că nu era aptă să-și îngrijească calul și a fost pusă să urmeze un tratament pentru dependența de alcool.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult