Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Balenciaga lovește din nou. Fusta prosop, ultimul trend în materie de fashion. Cât costă o asemenea piesă | FOTO

Moda este artă, iar arta este subiectivă. Însă fusta prosop din colecția primăvară/vară 2024 a casei de modă spaniole Balenciaga întrece orice imaginație.    

Balenciaga continuă să surprindă și să captiveze fanii, după ce a lansat o creație inedită care a stârnit dezbateri aprinse pe internet.

Casa de modă a prezentat o fustă neobișnuită, realizată dintr-un prosop, care se vinde la un preț uriaș. Această fustă-prosop, așa cum a fost denumită, costă 925 de dolari sau echivalentul a 4.200 de lei, și aduce cu sine nu doar noutatea în modă, ci și controverse.

Piesa vestimentară este concepută să fie unisex, astfel încât și bărbații se pot bucura de inovația adusă de Balenciaga. Fabricată din 100% bumbac, fusta are doi nasturi în talie și o curea reglabilă în interior, asigurând astfel confort și adaptabilitate pentru toate formele și dimensiunile.

Citește și
genti Balenciaga ca pungile de chipsuri
Balenciaga a lansat o nouă colecție controversată de genți. Au aspect de pungă de chipsuri și un preț uriaș

Unul dintre avantajele acestei piese vestimentare inovatoare este funcționalitatea sa dublă. Pentru suma considerabilă plătită, purtătorii de fuste-prosop pot să renunțe la necesitatea unui prosop după masă, având la dispoziție o alternativă practică.

În prezentare, modelul care a purtat această creație inovatoare a asortat-o cu pantaloni largi, un hanorac negru și ochelari de soare. În ciuda prețului ridicat, fusta-prosop a devenit subiectul unor variante „comerciale” și amuzante pe platforme precum TikTok, inclusiv cu apariții surprinzătoare în supermarkete.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult