Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băiatul din Belgrad care a ucis nouă persoane este cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Kosta Kecmanovic, în vârstă de 13 ani, care a ucis miercuri opt copii și un gardian la o școală din Belgrad, Serbia, este cel mai sângeros criminal în masă de această vârstă din lume.

Niciun copil din lume cu vârsta mai mică de 14 ani nu a ucis atât de multe persoane, scrie publicația blic.rs.

Lista minorilor sub 14 ani care au ucis cel puțin patru oameni include până acum trei nume.

1. În 2019, Kyle Alwood a ucis cinci membri ai familiei sale când a dat foc casei lor din Illinois, SUA. El avea nouă ani la acea vreme.

2. În 1998, alături de complicele Mitchell Johnson (13 ani), Andrew Golden (11 ani) a omorât patru elevi și un profesor la un liceu din Arkansas și a rănit alți 10.

3. Marcelo Eduardo Bovo în vârstă de 13 ani, din Brazilia, a omorât patru persoane în Sao Paulo, în 2013, după care s-a sinucis.

Citește și
atac belgrad
Ce a spus atacatorul de la școala din Belgrad când a sunat la poliție. Era un elev premiant, dar „ostracizat de societate”

Miercuri, Kosta Kecmanovic a ucis nouă persoane în total: șapte fete, un băiat și un gardian.

Pe această listă ar putea fi inclusă și Ida Schell, de 13 ani, care a omorât șase copii în Munchen, în 1907. Cu toate acestea, ea a ucis pe o perioadă lungă de timp, așa că se încadrează mai degrabă în categoria criminalilor în serie decât în cea a criminalilor în masă.

Ultima crimă în masă de amploarea celei din Belgrad, comisă de o persoană de cel puțin aceeași vârstă cu băiatul de 13 ani, a avut loc în urmă cu 65 de ani, în SUA.

În 1968, Karyl Anne Fugate, cu un an mai mare decât Kosta la acel moment, a ucis 11 persoane împreună cu Charles Starweather, un băiat de 19 ani. Ea a devenit cea mai tânără femeie din istoria SUA care a fost judecată și condamnată pentru crimele sângeroase. A fost condamnată la închisoare pe viață, dar a fost eliberată condiționat în 1976.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult