Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avion deviat din cauza unui pasager. Gestul care l-a alarmat pe pilot

Un zbor al companiei Alaska Airlines, care se îndrepta spre Philadelphia, a fost deviat din cauza unui pasager care a încercat de două ori să își aprindă o țigară în avion. Astfel, aeronava a fost nevoită să aterizeze la jumătatea drumului, în Chicago.

 

Unul dintre pasagerii avionului care zbura dinspre San Francisco spre Chicago a încercat să își aprindă o țigară în avion. Când echipajul de zbor i-a atras atenția că este interzis, el a repetat gestul. De aceea, deși avionul mai avea o oră până să ajungă la destinație, pilotul a fost nevoit să devieze zborul, informează CNN.

„Zborul a fost deviat spre Chicago și avionul a aterizat pe aeroportul O’Hare la 4.22 dimineața, din cauza unui pasager și din măsuri de securitate sporite”, a precizat un reprezentant al Alaska Airline.

La aterizare, Poliția din Chicago l-a așteptat pe pasagerul recalcitrant pe aeroport. Pentru moment, nu se cunosc informații cu privire la măsurile luate împotriva pasagerului, însă bărbatul nu a fost arestat.

Citește și
Avion
Jaf armat într-un avion. Hoții au furat 2,5 milioane de euro

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult