Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avertismentul OMS, după ce a fost atins pragul de 15 milioane de infectări cu COVID-19

Oamenii trebuie să fie profund conştienţi că acţiunile lor de zi cu zi au un impact asupra cursului pandemiei, a afirmat joi directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus.

''Recomandăm tuturor să trateze deciziile referitoare la locurile în care merg, acţiunile pe care le fac şi persoanele cu care se întâlnesc ca decizii de viaţă şi de moarte - întrucât chiar asta sunt'', a declarat conducătorul agenţiei ONU din domeniul sănătăţii în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Geneva.

''Probabil că nu este vorba despre viaţa ta, dar alegerile tale pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru cineva pe care îl iubeşti sau pentru o persoană complet necunoscută'', a adăugat acesta.

Directorul OMS a spus că cei din ţările care au redus deja nivelul ratei de infectare ar trebui să fie în mod special vigilenţi referitor la cea mai recentă evoluţie a infectărilor acolo unde locuiesc, la păstrarea distanţei fizice, la igiena mâinilor şi la respectarea sfaturilor de sănătate publică.

Numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus la nivel global a depăşit pragul de 15 milioane.

Citește și
Medici
Coronavirusul face ravagii peste Ocean. SUA, Mexic și Brazilia, lovite din plin de pandemie

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult