Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autoritățile ruse avertizează cetățenii să nu participe la proteste împotriva războiului

Autoritățile ruse le-au spus cetățenilor să nu participe la protestele împotriva războiului, a avertizat joi Comitetul de Investigații al țării într-o declarație, relatează CNN.

„În legătură cu răspândirea apelurilor de participare la revolte și mitinguri legate de situația tensionată a politicii externe”, declarația comisiei a avertizat împotriva „consecințelor juridice negative ale acestor acțiuni, care includ urmărirea penală și până la răspunderea penală.” „Trebuie amintit că deținerea unui cazier penal are consecințe negative și lasă o amprentă asupra viitorului persoanei”, a adăugat Comitetul de Investigație.

Rusia a lansat în zorii zilei de joi o invazie pe scară largă împotriva Ucrainei - terestră, aeriană şi navală -, cel mai mare atac al unui stat împotriva altui stat în Europa de după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Atacul rus a declanşat imediat un val de revoltă din partea comunităţii internaţionale, cu reuniuni de urgenţă prevăzute în mai multe ţări occidentale, în special ale NATO şi UE.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult