Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autoarea eseului ”Cum să-ți ucizi soțul” a fost găsită vinovată de omorârea soțului ei

O judecătorie din orașul american Portland a condamnat o scriitoare care a scris un eseu intitulat ”Cum să-ți ucizi soțul” pentru că și-a împușcat soțul, scrie The Guardian.

Juriul format din 12 persoane a găsit-o pe Nancy Crampton Brophy, în vârstă de 71 de ani, vinovată de crimă de gradul doi, potrivit rapoartelor.

Daniel Brophy, un bucătar în vârstă de 63 de ani, a fost ucis pe 2 iunie 2018, în timp ce se pregătea pentru muncă.

Crampton Brophy nu a arătat nicio reacție vizibilă la verdict în sala de judecată. Lisa Maxfield, unul dintre avocații ei, a declarat că va face recurs împotriva deciziei.

Inculpata a scirs în 2011 un eseu în care explică în detaliu diferite metode pentru comiterea unei crime imposibil de elucidat. Eseul a fost invocat în proces de către un procuror, însă în cele din urmă judecătorul l-a exclus ca probă pe motiv că a fost scris cu mult înainte.

În eseul său, femeia enumera printre posibilele motive ale unei crime aspectele financiare, minciuna, infidelitatea. Ea vorbea și despre eventuale arme ale crimei - cuțitele, cu „sânge pretutindeni”, otrava, „considerată arma unei femei”, prea ușor de depistat, și pistoalele, „zgomotoase, necesitând o anumită îndemânare”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult