Modifica setarile cookie
Toate categoriile

AUDIO. Președintele Joe Biden s-a descris ca fiind o femeie de culoare, în timpul unui interviu radio

Președintele Joe Biden s-a descris ca fiind o femeie de culoare în timpul unui interviu radio, chiar în timp ce apar tot mai multe apeluri ca să renunțe la candidatura sa.  

Președintele în vârstă de 81 de ani s-a împiedicat în propriile cuvinte în timpul interviului de joi, realizat de postul WURD din Philadelphia, confundându-se, aparent, cu vicepreședintele său Kamala Harris.

"Apropo, sunt mândră să fiu, așa cum am spus, primul vicepreședinte, prima femeie de culoare... să servesc cu un președinte de culoare. Mândru să fiu implicat de prima femeie de culoare la Curtea Supremă. Putem face atât de multe pentru că, uite... suntem Statele Unite ale Americii" - a spus Biden, potrivit Daily Mail.

Președintele SUA părea că vrea să sublinieze numirea lui Kamala Harris ca fiind prima femeie de culoare vicepreședinte al Statelor Unite.

Citește și
biden trump
Donald Trump, atac virulent la adresa lui Joe Biden: „L-am scos din cursă. Kamala e vai de capu' ei”

În mod confuz, el însuși a fost vicepreședinte al SUA, ceea ce probabil l-a zăpăcit, vorbind de "a servi un președinte de culoare".

Referirea la Curtea Supremă se referă la Ketanji Brown-Jackson, prima judecătoare de culoare, care a fost numită de Biden în 2022.

Președintele a stat de vorbă cu realizatorii de emisiuni radio de culoare din Milwaukee și Philadelphia în primele sale interviuri post-dezbatere, după o cădere dezastruoasă a imaginii sale.

Joe Biden a recunoscut că a avut o "dezbatere proastă" săptămâna trecută, dar a susținut că asta nu șterge cu buretele realizările sale.

"Am avut o dezbatere proastă. Dar 90 de minute pe scenă nu șterg ceea ce am făcut timp de trei ani și jumătate', i-a spus el Andreei Lawful-Sanders de la WURD.

Interviul său cu WURD a durat puțin mai puțin de 15 minute.

După singura întrebare privind dezbaterea, Lawful-Sanders a pus întrebări privind istoricul lui Biden cu americanii de culoare.

Joe Biden are programat un alt interviu, mai important, cu ABC News vineri, în Wisconsin. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult