Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au fost anunțate primele nume pentru cea de-a 5-a ediție a festivalului Neversea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Organizatorii Neversea au anunțat primele nume pentru cea de-a 5-a ediție a festivalului. SOFI TUKKER.. ALOK.. Don Diablo și Timmy Trumpet sunt doar câțiva dintre cei care vor urca pe scena principală de la Constanța, între 6 și 9 iulie.

Duo-ul de origine americană SOFI TUKKER ajunge la vară pentru prima oară pe scena principală a festivalului Neversea. Piesele lor se aud la radio, în reclame, pe platformele de streaming, la concerte și la festivaluri în întreaga lume. Cei de la SOFI TUKKER au lucrat cu Inna și Alok la piesa ,,It Don't Matter", care a urcat pe locul 27 în topul Billboard şi a fost ascultată şi vizionată de peste 120 de milioane de ori pe platformele de streaming.

Şi brazilianul ALOK ajunge în iulie la malul mării. În ultimii doi ani, artistul a fost prezent la UNTOLD şi s-a îndrăgostit de România, iar la vară vine pentru prima oară la Neversea.

Energicul Timmy Trumpet pregăteşte, la rândul său, un super show pentru cea de-a 5-a ediţie Neversea. Australianul care mixează şi cânta la trompetă este unul dintre cei mai ceruţi artişti de fanii festivalului, pentru că surprinde mereu cu apariţiile sale.

Primul val de artişti la Neversea este completat şi de DJ-ii Don Diablo, Morten, Salvatore Ganacci, dar şi de nume de la noi, precum Grasu XXL, Nicole Cherry sau Spike.

Cea de-a cincea ediţie Neversea va avea loc între 6 şi 9 iulie, la Constanța. Abonamentele sunt disponibile pe site-ul festivalului neversea.com

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult