Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au bătut clopote de nuntă în capitala Greciei. Prinţul Filip s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au bătut clopote de nuntă în capitala Greciei. Prinţul Filip, cel mai tânăr fiu al fostului suveran grec Constantin al II-lea, s-a căsătorit cu fiica unui miliardar elveţian.

A fost prima ceremonie regală oficiată în Grecia, după mai bine de cinci decenii. Cum era de aşteptat, evenimentul s-a ţinut în prezenţa multor invitaţi de soi, cu sânge albastru.

Mirii au fost aplaudați când și-au făcut apariția la catedrala din Atena. La 35 de ani, prinţul Philip al Greciei, a cărui naşă de botez a fost regretata prinţesă Diana, s-a căsătorit cu iubita lui, Nina Flohr, fiica unui miliardar elveţian. Tatăl ei a condus-o la altar.

Mirii s-au cununat civil anul trecut, în decembrie, în staţiunea de schi Saint Moritz. În primăvară, au marcat din nou oficializarea relaţiei în Marea Britanie, iar ceremonia religioasă au organizat-o în Grecia.

Vizibil emoţionată, mireasa a strălucit într-o rochie Chanel, accesorizată cu o diademă oferită de soacra să, Anne Marie, fosta regină a Greciei. Nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos. La eveniment, a purtat acelaşi colier cu perle și diamante pe care l-a avut la nunta sa, în 1964. Soţul ei, Constantin al doilea, acum în vârstă de 81 de ani, a fost rege al grecilor din 1964 până la abolirea monarhiei în 1973.

Citește și
casatoriti pe nevazute
Suspans la „Căsătoriți pe nevăzute”. Mirele îi dă emoții miresei încă din primele secunde după ce a cunoscut-o

100 de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, printre ei regina Anne-Marie a Danemarcei, Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice și alți membri de seamă ai familiei regale britanice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult