Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au apărut noile calendare cu Putin, inclusiv la pieptul gol: ”Doamne, îi iubesc!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cum se iveşte 2019 la orizont, cum în Rusia apar calendare cu Vladimir Putin.

De dată această, colecţia cu pozele emblematice ale preşedintelui rus a fost lansată în librării şi chioşcuri de la începutul toamnei, pentru ca tot rusul să aibă timp să-şi cumpere un exemplar.

Instantaneele în care Vladimir Putin îşi arată când virilitatea, când latura sensibilă, nu rămân prea mult în arhivă. O editură din Moscova le foloseşte pentru a ilustra noul calendar pentru 2019.

Din colecţie nu lipsesc fotografiile cu Putin la pieptul gol, pescuind sau plimbându-se călare, nici cele în care ţine cu blândeţe în braţe un căţeluş.

Citește și
vladimir putin
Noile calendare de perete pentru 2017 cu Vladimir Putin. Ipostazele in care apare presedintele Rusiei

Danila Kamencenko, vânzător: "În această serie de calendare, preşedintele nostru e surprins în diferite ipostaze. Îl vedem încrezător sau plin de optimism. Ne simţim în siguranţă în ţara noastră, avem încredere în viitorul pe care ni-l oferă."

Unii au cumpărat calendarul de cum l-au văzut:

"Îmi place, e foarte drăguţ. Văd că aici e Alla Borisovna (n.r. cântăreaţă din Rusia) cu Vladimir Putin. Doamne! Îi iubesc."

Localnic: "Bineînţeles că-mi place de preşedinte. Apropo, pe mine mă cheamă tot Vladimir Vladimirovici. Cât costă calendarul? ” Reporter: "50 de ruble." Localnic: "Grozav, îl cumpăr."

Alţii au fost mai puţin încântaţi de ofertă: "Cât timp vom avea acelaşi candidat la preşedinţie? Nu suntem împotriva stabilităţii, dar vrem şi noi schimbare."

Iar o vânzătoare de la un chioşc de ziare a refuzat să le vândă: "Toţi sunt împinşi în aceeaşi direcţie, funcţionari, profesori, directori. Dar eu nu am votat niciodată cu Putin. M-am săturat, nu mai vreau să mai vând calendarele cu Putin."

Putin conduce Rusia ca preşedinte sau premier de 18 ani, devenind, anul acesta, odată cu preluarea unui nou mandat de şase ani, cel mai longeviv lider rus de la Stalin încoace.

Decizia de a creşte vârsta de pensionare i-ar fi tăiat însă, potrivit unor sondaje independente, zece procente din uriaşa rată de popularitate, de aproape 80 la sută.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult