Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Atac terorist" în Ierusalim. Trei oameni au fost răniți, după ce o mașină a intrat în ei

Trei oameni au fost răniţi uşor după ce o maşină a intrat în ei, luni, la Ierusalim, au anunţat serviciile de securitate şi poliţia, care a numit incidentul un atac terorist, informează dpa.

Serviciul medical de urgenţă Magen David Adom a anunţat că a preluat şi a transportat la spital doi tineri de 18 şi 22 de ani cu răni uşoare după acest atac.

"Doi terorişti au fugit de la faţa locului pe jos şi pe itinerariul lor de fugă a fost descoperită o armă artizanală de tip 'Carlo', un pistol-mitralieră fabricat de grupări armate palestiniene", a anunţat, într-un comunicat, un purtător de cuvânt al poliţiei israeliene. Oamenii legii au lansat o operaţiune pentru prinderea autorilor atacului.

Agenţia dpa transmite că cei doi suspecţi au fost în cele din urmă prinşi şi arestaţi. Ei se ascundeau într-un magazin închis.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de principala gară din nord-vestul oraşului.

Citește și
Imaginile foametei din gaza
Autoritatea Palestiniană: Ajutorul militar pentru Israel este o „agresiune împotriva poporului palestinian"

Imagini filmate cu camere de supraveghere, difuzate de televiziunea israeliană, arată o Toyota albă virând şi lovind un grup de persoane care zboară pur şi simplu prin aer. Maşina îşi încheie în cele din urmă cursa în mai multe vehicule staţionate. Doi tineri ies atunci din maşină, cu arme în mână, şi par să încerce, fără succes, să deschidă focul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult