Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac sângeros în Spania. Doi frați români, împușcați în stradă. Unul a murit, celălalt e în stare gravă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un român a fost împușcat mortal și fratele lui grav rănit într-un atac în stil mafiot care s-a petrecut în Spania, la Girona. Presa spaniolă vorbește despre o reglare de conturi în rândul traficanților de droguri

Secvențele surprinse sunt terifiante, iar asasinii par că pun în plan o adevărată execuție. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Cei doi frați din Bistrița-Năsăud au fost atacați în fața unui atelier de reparații auto, într-o zonă industrială a orașului Girona - aflat la circa o sută de kilometri de la Barcelona. Agresorii au coborât dintr-o mașină, înmatriculată în Franța, și s-au năpustit asupra românilor, mai întâi cu bâtele.

Apoi, unul dintre agresori a scos o armă și s-au auzit mai multe impușcături.

Unul dintre cei doi frați din Bistrița-Năsăud a murit împușcat. Fratele lui este în spital, în stare gravă, cu tăieturi și lovituri pe tot corpul.

Citește și
police
Crima care a îngrozit Marea Britanie. Doi băieţi de 12 ani au fost găsiţi vinovaţi de uciderea cu macete a unui bărbat

Miguel Martin, jurnalist spaniol: „Se pare că a fost un conflict cu un grup de magrebieni. Sunt multe probleme pe coasta spaniolă acum cu drogurile. Și această problemă cu traficul de droguri este posibil să aibă legătură cu tot ce s-a întâmplat ieri în acest poligon industrial”.

Cătălin Țone, expert antidrog: „Spania ocupă un loc fruntaș în aceste reglări de tip mafiot între traficații de droguri. Toate acestea se întâmplă pentru că vorbim depre țări care sunt porțile principale de intrare a drogurilor în Europa, cum ar fi cocaina.”

După atacul asupra românilor, agresorii au fugit cu mașina cu care veniseră. Poliția spaniolă încă îi caută. Românul împușcat mortal și fratele lui erau stabiliți de mai multă vreme în Spania. Rudele lor nu au răspuns solicitărilor Știrilor PRO TV de a comenta cele întâmplate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult