Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac de amploare al forțelor ucrainene pe teritoriul Rusiei. A fost anunțat numărul morților și al răniților

Cinci civili au fost ucişi şi alţi 12 răniţi într-o lovitură a armatei ucrainene asupra regiunii ruse de graniţă Belgorod, a anunţat, duminică, guvernatorul Viaceslav Gladkov, transmit AFP şi Reuters.

Atacul împotriva satului Rakitnoe "a costat vieţile a cinci civili", a indicat Gladkov, anunţând că există şi "12 persoane rănite, printre care trei minori".

Patru răniţi sunt în stare critică: trei bărbaţi şi femeie cu rană de şrapnel în abdomen, ce se află sub operaţie, a precizat guvernatorul.

Regiunile ruse de frontieră cu Ucraina sunt din ce în ce mai vizate de Kiev de la debutul unei ofensive fără precedent a armatei ucrainene la 6 august în regiunea Kursk, vecină cu Belgorod.

Moscova a anunţat la mijlocul lunii august trimiterea de forţe suplimentare în regiunea Belgorod, unde a fost declarată stare de urgenţă şi cinci sate de frontieră au fost evacuate începând din 19 august.

Citește și
Peter Szijjarto
Budapesta acuză UE că se află în spatele blocajului livrărilor de petrol din Rusia: „Ordinul a fost trimis de la Bruxelles”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult