Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac cu rachete în Fâşia Gaza. Netanyahu se va întoarce mai devreme din SUA

Your browser doesn't support HTML5 video.

O casă a luat foc şi şase persoane au fost rănite luni, după un posibil atac cu rachete lansat din Fâşia Gaza, scrie Reuters.

Update 12.00: Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, aflat la Washington, a anunţat luni că îşi scurtează vizita în SUA în urma atacului cu rachete produs în cursul nopţii dinspre Fâşia Gaza, soldat cu cinci răniţi, şi a promis că Israelul 'va riposta cu forţă', transmite AFP, potrivit Agerpres

„Un atac criminal a fost comis împotriva statului Israel, iar noi îi vom răspunde cu forţă. Am decis, având în vedere evenimentele de securitate, să-mi scurtez vizita în Statele Unite. În câteva ore, mă voi întâlni cu preşedintele Trump şi, imediat după aceea, voi reveni în Israel pentru a conduce îndeaproape operaţiunile noastre”, a spus șeful guvernului israelian.

Atac cu rachete lansat din Fâșia Gaza

Incidentul din Mishmeret, un oraş la nord de Tel Aviv, vine într-o perioadă tensionată înaintea aniversării protestelor de la graniţa Fâşiei Gaza şi a alegerilor de pe 9 aprilie din Israel, potrivit News.ro

Citește și
Israel - Gaza
Alertă în Israel. Două rachete din Fâșia Gaza, trase spre Tel Aviv

Poliţia a informat că o casă a luat foc, existând informaţii că aceasta a fost lovită de o rachetă. Serviciile de ambulanţă au anunţat că tratează şase persoane din clădire.

Atacul a venit la câteva minute după ce armata israeliană a activat sirenele de avertizare în zonă şi a informat că o rachetă a fost lansată din Fâşia Gaza, o enclavă palestiniană.

Nu a existat o confirmare palestiniană imediată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult