Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac armat la o biserică din Texas, comis de o femeie. Două persoane, dintre care un băieţel de cinci ani, au fost rănite

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie a comis un atac armat în Texas, în uriaşa biserică a celebrului pastor Joel Osteen, unul dintre cele mai mari temple religioase ale Statelor Unite.  

Înarmată cu o puşcă şi însoţită de un copil, atacatoarea a intrat în biserică în jurul orelor 14.00 (20.00 GMT), a declarat într-o conferinţă de presă şeful poliţiei din Houston, Troy Finner.

Troy Finner, șeful poliției din Houston: „Ambii polițiștii, atât ofițerul cât și agentul, au început să tragă spre femeie. Ea a decedat aici, la fața locului. Din păcate, copilul de 5 ani a fost lovit și el și se află în stare critică la spitalul local”.

Femeia a început să tragă, fiind ulterior împușcată. Un copil de cinci ani este în stare critică la spital, iar un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost împuşcat în picior, a continuat şeful poliţiei.

Atacul a avut loc între două slujbe religioase, chiar înainte de începerea slujbei în spaniolă, a declarat pastorul Osteen, ale cărui predici transmise în direct la televiziune sunt urmărite de milioane de persoane în fiecare săptămână. El s-a declarat „bulversat" de atacul armat.

Citește și
Japonia va aproba pastila pentru avort. Condiția pe care femeile vor fi nevoite să o îndeplinească pentu a primi prescripție
Un bărbat din Texas a drogat-o de mai multe ori pe soția sa pentru a-i provoca un avort. Ce pedeapsă a primit

„Nu îmi pot imagina dacă acest lucru s-ar fi întâmplat în timpul slujbei de la 11 dimineaţa”, a spus el într-o conferinţă de presă, adăugând că se va ruga pentru victime, conform AFP și Agerpres. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult