Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac armat în Muntenegru. 11 persoane au fost ucise, 6 sunt grav rănite, după o ceartă în familie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unsprezece persoane, dintre care doi copii, au fost ucise, iar alte șase grav au fost rănite într-un atac armat care a avut loc vineri în localitatea muntenegreană Cetinje. 

Scene terifiante s-au petrecuti vineri într-un oraș din Muntenegru, unde unsprezece persoane, între care și doi copii, au fost ucise într-un atac armat.

Alți 6 oameni au fost grav răniți. Potrivit poliței, atacatorul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, i-a ucis inițial pe cei doi copii, în vârstă de 8 și 11 ani, și pe mama lor, care locuiau în casa lui.

Apoi, individul a ieșit înarmat în stradă și a început să tragă la întâmplare în trecători. În scurt timp la fața locului au ajuns și echipajele de poliție. În schimbul de focuri, unul dintre polițiști a fost rănit.

În cele din urmă a fost ucis și atacatorul, dar potrivit procurorilor din Muntenegru, acesta ar fi fost omorât de un civil. Deocamdată nu se cunosc detalii despre motivele atacului.

Citește și
Amenzile le strică vacanțele românilor. Cu cât ești sancționat dacă încalci regulile în Italia, Spania sau Muntenegru
Amenzile le strică vacanțele românilor. Cu cât ești sancționat dacă încalci regulile în Italia, Spania sau Muntenegru
Masacrul a pornit de la o ceartă în familie

"Unsprezece persoane au fost ucise, iar şase au fost rănite, între care un poliţist", a anunţat sura citată, care a precizat că atacatorul este inclus în acest bilanţ.

Un poliţist din Muntenegru a confirmat, sub protecţia anonimatului, pentru AFP, acest bilanţ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult