Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Armata Israelului: Trupele noastre de comando au eliminat un cuib de teroriști, aflat într-o școală din Fâșia Gaza. FOTO

Armata Israelului a anunțat că forțele Egoz din Brigada Commando au operat în zona Khan Yunis din Fâșia Gaza și au eliminat teroriști în lupte care au avut loc corp la corp. De asemenea, au lovit ținte teroriste și depozite de arme.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, armata israeliană a precizat că forțele sale de comando au desfășurat o operațiune de neutralizare a infrastructurii teroriste situate în interiorul unei școli din zona Bani Suheila.

”Soldații s-au întâlnit cu teroriștii, au ripostat la foc și au eliminat trei teroriști care aveau rachete RPG. În plus, soldații au efectuat raiduri în infrastructura teroristă și au găsit informații de informații despre Brigada Khan Yunis.”

În infrastructura teroristă localizată într-o casă civilă, forțele au găsit numeroase arme, grenade, încărcătoare și veste care erau folosite de Hamas.” - precizează reperezentanții armatei israeliene.

Citește și
tabara al maghazi fasia gaza - 11 dec
Gaza a devenit un loc al „morții și disperării”, iar războiul „trebuie să se termine”, spune șeful umanitar al ONU

De asemenea, IDF a mai anunțat că au fost găsite multe arme ale gruprăii Hamas alături de păpuși și jucării pentru copii.

”Unele dintre unelte au fost găsite într-un dormitor, alături de păpuși și jocuri pentru copii, inclusiv jocuri care predică incitarea împotriva Israelului.” - se mai arată în mesajul IDF.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult