Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Armata Israelului a difuzat o înregistrare VIDEO cu trupele sale într-o misiune în Fâșia Gaza. Cel puțin 25 de oameni, uciși

Your browser doesn't support HTML5 video.

Armata israeliană a difuzat sâmbătă o înregistrare video cu trupele sale care acționează în Fâșia Gaza. 

Potrivit Haaretz, care citează Al Jazeera, cel puțin 25 de persoane au fost ucise într-o serie de lovituri aeriene israeliene care au avut loc vineri noapte în taberele de refugiați Nuseirat și al-Bureij din centrul Gazei, precum și în Gaza City și Jabalya.

Războiul a fost declanșat de atacul Hamas din 7 octombrie, când militanții palestinieni au pătruns în sudul Israelului, ucigând aproximativ 1 200 de persoane - majoritatea civili - și răpind aproximativ 250.

De atunci, ofensivele terestre și bombardamentele israeliene au ucis peste 38 800 de persoane în Gaza, potrivit Ministerului Sănătății din teritoriu.

Citește și
gaza
Israelul, un nou atac devastator în Gaza. O tabără, transformată într-o pustietate carbonizată și plină de cadavre sfâşiate

Majoritatea celor 2,3 milioane de locuitori din Gaza sunt acum înghesuiți în tabere de corturi sordide din centrul și sudul Gazei.

Restricțiile israeliene, luptele și prăbușirea ordinii publice au limitat eforturile de ajutor umanitar, provocând foamete generalizată și stârnind temeri de foamete.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult