Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Armata israeliană publică imagini cu un depozit de arme al Hamas. Militarii au găsit aproximativ 250 de rachete și obuze

Forțele de Apărare Israelului susțin că au găsit aproximativ 250 de rachete, obuze și lansatoare de rachete într-un complex Hamas, scrie Sky News.

În actualizarea sa zilnică, armata a spus că trupele au făcut descoperirea în timp ce efectuau un raid țintit.

Soldații au lovit, de asemenea, o instalație de producție de arme și o serie de posturi de lansare folosite pentru a „trage rachete către israelieni” din Gaza, susține IDF.

De asemenea, armata israeliană a împărtășit fotografii care pretind să arate funcționarea continuă la sol în regiune, dintre care unele le puteți vedea mai jos.

Sky News nu a verificat independent imaginile.

 

Patru palestinieni uciși într-un atac cu drone asupra orașului ocupat din Cisiordania

Patru palestinieni au fost uciși într-o lovitură cu dronă în timpul unui raid israelian asupra unui oraș ocupat din Cisiordania, a anunțat ministerul palestinian al Sănătății.

O altă persoană a fost rănită în atacul asupra Jenin și a taberei sale de refugiați, a declarat ministerul și agenția oficială de știri palestiniană WAFA.

Directorul spitalului Jenin a declarat pentru presa că palestinienii sunt vizați direct.

Forțele israeliene încercuiesc trei spitale din zonă, a adăugat WAFA.

Înainte de acest atac, Ministerul Sănătății a raportat că 275 de palestinieni au fost uciși în Cisiordania ocupată din 7 octombrie.

Există ciocniri și revolte regulate în Cisiordania, agravate de coloniștii israelieni care amenință și provoacă violență asupra palestinienilor dacă aceștia nu renunță la pământul lor. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult