Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale până la 1 septembrie

Argentina a interzis toate zborurile comerciale interne și internaționale, până la data de 1 septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit BBC.

Autoritățile de la Buneos Aires au transmis companiilor aeriene că nu au voie să vândă bilete bilete pentru zborurile programate în următoarele patru luni.

Pe de altă parte, industria aeriană a transmis că mii de angajați ar putea să își piardă locurile de muncă în urma acestei decizii.

Administrația Aviației Naționale Civile din Argentina spune că data de 1 septembrie este una „rezonabilă”, adăugând că decretul a fost emis pentru a opri operatorii să vândă bilete pentru zboruri neaprobate de autoritățile argentiniene.

Pe de altă parte, agenția internațională pentru aviație, Iata, a trimis o scrisoare guvernului argentinian în care avertizează că această decizie încalcă acorduri bilaterale și pune în pericol locurile de muncă a peste peste 300.000 de angajați.

Citește și
evo morales
Mandat de arestare pe numele fostului președinte din Bolovia. Unde se află Morales

Argentina și-a închis granițele la jumătatea lunii martie, astfel că nimeni nu mai poate intra în țară, cu excepţia autohtonilor şi a străinilor rezidenţi. Ieşirea de pe teritoriul Argentinei este liberă.

În statul sud-american sunt aproape 4.000 de cazuri confirmate de Covid-19 și 192 de persoane au decedat din cauza bolii, potrivit datelor oferite de Universitatea John Hopkins.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult