Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anul 2018 a umplut familia regală britanică numai cu evenimente fericite. Mesajul reginei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Familia regală britanică nu a mai avut de mult un an cu atâtea evenimente fericite ca 2018.

"Sunt o bunică ocupată" - a fost concluzia reginei Elisabeta a II-a la finalul acestui an de poveste.

Nunţile, naşterile şi veştile bune s-au ţinut lanţ, iar televiziunile şi internetul au ajutat publicul să fie părtaş la ele.

Regina Elisabeta a II-a vorbeşte rareori despre viaţa ei de familie. Anul acesta a făcut-o însă în mesajul de Crăciun.

"A fost un an plin pentru familia mea. Două nunţi, doi bebeluşi şi încă un copil aşteptat curând ajută să ţină o bunică ocupată", a transmis regina.

Suita de evenimente din familia regală a început pe 23 aprilie, când ducesa de Cambridge i-a dăruit prinţului William cel de-al treilea copil, un băieţel pe nume Louis. Iar în iunie, o nepoată a reginei - Zara, a adus pe lume cel de-al şaptelea strănepot al reginei.

Citește și
medic rezident
Medic descoperit spânzurat în spital abia după două zile de la dispariția sa

Pe 19 mai, prinţul Harry şi-a pus pirostriile în cadrul unei ceremonii fastuoase la castelul Windsor. Nunta a stârnit cu atât mai mult interes cu cât Harry s-a căsătorit cu o vedetă de la Hollywood - cu Meghan Markle. Aproape două miliarde de oameni au stat lipiţi de televizoare ca să admire rochia miresei, tiara şi voalul brodat cu flori.

Tot la castelul Windsor, dar în octombrie, s-a căsătorit şi prinţesa Eugenie. Nepoata de 28 de ani a reginei este a nouă în ordinea succesiunii la tron. Ea a purtat o rochie creată de doi designeri britanici şi o tiară cu diamante şi smaralde.

Tot în octombrie, prinţul Harry şi Meghan au pornit într-un turneu în Australia şi Pacificul de Sud. La scurt timp după ce au ajuns la Sydney, au anunţat că aşteaptă un copil care va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult