Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Angajată a Parchetului Anticorupţie din R. Moldova, violată după petrecerea de final de an

O angajată a Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova ar fi fost violată după o petrecere corporativă de către doi bărbați din afara instituției. Agresorii au fost reținuți ulterior de poliție, relatează UNIMEDIA.

Agresiunea a avut loc în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere corporativă a colectivului PA, într-un local din Chișinău. După miezul nopții, mai unii angajați au continuat petrecerea într-un alt local. 

Acolo, victima și colegii ei au consumat mai multe băuturi alcoolice și au făcut cunoștință cu alți bărbați, care se aflau în local.

Ulterior, doi dintre bărbații din afara colectivului PA ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele instituției și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament, unde au violat-o.

Poliția a confirmat pentru UNIMEDIA că doi bărbați de 20, respectiv, 28 de ani, au fost reținuți în acest caz. Informația a fost comunicată de către ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.

Citește și
Caz înfiorător în Iași: un tată e acuzat că și-a violat fetița de 13 ani, după plecarea soției
Caz înfiorător în Iași: un tată e acuzat că și-a violat fetița de 13 ani, după plecarea soției

„Inspectoratul de Politie Ciocana a fost alertat de o femeie care a declarat că a fost violată de persoane necunoscute. Pe cazul dat a fost inițiată o cauza penală, în urma masurilor întreprinse au fost reținuți doi bărbați. La moment se stabilesc toate circumstanțele”, a declarat Svetlana Scripnic.

UNIMEDIA a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cu momentul în care tânăra este târâtă afară din local și urcată într-un taxi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult