Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă: Algoritmul TikTok promovează conținut sexual, droguri și alcool în rândul copiilor de 13 ani

Algoritmul pe care TikTok îl folosește pentru a decide ce videoclipuri vor vedea utilizatorii promovează conținut sexual, droguri și alcool copiilor de până la 13 ani, a dezvăluit o anchetă a Wall Street Journal, scrie Daily Mail.

Ca parte a investigației Wall Street Journal, un utilizator „de 13 ani” a căutat a căutat „onlyfans” și a urmărit câteva videoclipuri, inclusiv două care promovează pornografia în aplicație.

Conținutul afișat pe pagină este setat în baza căutărilor anterioare, precum și a tipurilor de conținut cel mai des vizualizate sau pe care un utilizator petrece cel mai mult timp urmărindu-le. Cu cât utilizatorul rămâne mai mult timp pe o pagină cu conținut sexual, cu atât mai mult acel tip de conținut este afișat în pagina drept sugestie, în ciuda faptului că vârsta utilizatorilor este setată în profilul lor.

TikTok a anunțat că, în prezent, nu există o diferențiere între videoclipurile difuzate pentru conturile de adulți și pentru cele ale copiilor, dar lucrează la un nou instrument de filtrare pentru conturile persoanelor minore.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult