Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Amenințări la adresa lui Joe Biden, după împușcarea lui Donald Trump. Un individ a fost arestat

Un individ a fost arestat după amenințări la adresa președintelui Joe Biden, la doar câteva zile de șa tentativa de asasinare a oponentului său, Donald Trump.

Originar din Quincy, statul Florida, bărbatul de 39 de ani a fost arestat pentru că "a trimis mesaje de ameninţare şi a proferat ameninţări la adresa preşedintelui Joe Biden şi a altor responsabili federali", a declarat biroul procurorului într-un comunicat, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Potrivit acuzării, acest bărbat şi-a difuzat ameninţările online şi le-a proferat şi atunci când a fost internat într-o unitate de psihiatrie luna trecută. El a fost reţinut luni şi plasat în arest în aşteptarea procesului.

Candidat republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Donald Trump a fost ţinta unor focuri de armă sâmbătă în cursul unui miting în aer liber în Pennsylvania.

Un participant la miting a fost ucis, iar trăgătorul împuşcat de lunetiştii din Secret Service, însărcinat cu protecţia personalităţilor politice americane de rang înalt.

Citește și
Joe Biden și Donald Trump, dezbatere electorală
Joe Biden rămâne în cursa pentru Casa Albă: „Sunt doar cu trei ani mai în vârstă decât Trump”

De atunci, acest serviciu de securitate este subiectul multor critici.

Preşedintele democrat Joe Biden, candidat la realegerea sa, a ordonat o anchetă independentă pentru a stabili cum trăgătorul a putut ajunge atât de aproape de fostul preşedinte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult