Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă la Paris. Turnul Eiffel, evacuat de urgență și închis, după o amenințare cu bombă

Turnul Eiffel din Paris, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume, a fost închis sâmbătă pentru public, după ce a fost evacuat ca măsură de precauție în urma unei amenințări cu bombă, a declarat o sursă din cadrul poliției franceze.

Turnul Eiffel a fost închis sâmbătă în urma unei amenințări cu bombă, a anunțat presa franceză citând surse din cadrul poliției. Monumentul din Paris și împrejurimile sale imediate au fost evacuate ca măsură de precauție, au precizat oficialii, potrivit Baha.

O echipă de geniști a fost trimisă la fața locului, potrivit rapoartelor. Evacuarea, care a început în jurul prânzului, a vizat cele trei etaje ale monumentului, inclusiv restaurantul turnului, precum și parterul, a adăugat purtătoarea de cuvânt. Toți vizitatorii fuseseră evacuați la scurt timp după ora 13:30.

Turnul Eiffel, este ,cel mai vizitat monument cu plată din lume. Primește aproape 7 milioane de vizitatori pe an, dintre care aproximativ 75% sunt străini, potrivit site-ului Turnului Eiffel. Este, pardon, cel mai vizitat monument cu plată din lume, cu punctele sale de vedere unice asupra Parisului, conform cotidianului Le Parisen.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult