Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aleksandr Dughin solicită ca Vladimir Putin să fie îndepărtat de la putere și ucis după înfrângerea de la Herson

Naționalistul de extremă dreapta din Rusia, Aleksandr Dughin, supranumit „creierul lui Putin” a rupt tăcerea și a cerut ca liderul rus să fie îndepărtat de la putere și ucis, scrie Mirror.co.uk

Aleksandr Dughin și-a exprimat furia față de retragerea Rusiei din Herson în Ucraina. Dugin a devenit primul rus important care a rupt tăcerea din cauza dezgustului tot mai mare față de invazia eșuată a Ucrainei, scrie tabloidul britanic.

Dar, în mod îngrijorător, se crede că ideologul fascist în vârstă de 60 de ani face parte dintr-un grup în creștere al elitei moscovite care cere lui Putin să escaladeze războiul din Ucraina și vede Herson ca o lovitură masivă pentru mândria rusă.

La scurt timp după ce și-a postat opinia pe Telegram, furios pentru retragerea Hersonului și temerile că mulți ruși au fost uciși acolo, mesajul lui împotriva lui Putin a fost eliminat, scrie Mirror.co.uk.

”Regele a fost ucis în poveste pentru că nu a reușit să aducă ploaia în timpul unei secete și i s-a rupt stomacul”, a scris Dugin într-un comentariu la adresa lui Vladimir Putin.

Citește și
Vladimir Putin
Fost consilier prezidențial: Putin nu participă la G20 din cauza „temerii de tentativă de asasinat”

Dughin, vorbind despre situația din Ucraina, a scris că fiecare „rus adevărat” ar trebui să se întristeze acum și să „strângă din dinți de durere” din cauza situației actuale.

El a continuat explicând că Rusia „a predat Hersonul” și că, dacă civilii nu sunt supărați datorită situației din Herson, „nu sunt ruși”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult