Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aglomerație mare într-o benzinărie, după ce s-a oferit combustibil gratuit pentru primii 300 de șoferi

A fost aglomerație mare într-o benzinărie din Chișinău, după ce reprezentanții acesteia au anunțat că primii 300 de șoferi vor primi combustibil gratis.

Şoferii au dat buzna pentru a profita de ofertă, aşa că imediat s-a format un lanţ uriaş de maşini care a blocat o bandă de mers şi a făcut un mare ambuteiaj pe strada pe care se afla benzinăria.

Anunţul despre promoţie a fost postat pe internet şi a stârnit imediat interesul şoferilor. Unii susţin că şi-au parcat maşina din întâmplare cu o seară înainte la benzinărie, iar astfel dimineaţă erau deja în rând după combustibil.

“Din întâmplare am parcat maşina aici, şi am nimerit la promoţie”, susține un șofer, potrivit protv.md.  Alţii însă, pentru a fi siguri că nu vor întârzia, s-au trezit cu noaptea în cap. Aşteptarea a fost lungă.

"Am deja vreo oră două de când stau în rând, pentru comBustibil gratuit. Am lăsat maşina, am mâncat, apoi am venit înapoi", spune un șofer. La ora 15:00 a început nebunia, când şoferii s-au îmbulzit pentru a-şi face plinul fără a scoate un leu din buzunar.

Citește și
accident
Momentul în care o mașină este lovită din plin într-o intersecție din Timișoara. VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult