Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aeroport din Danemarca, evacuat din cauza unui „obiect suspect”

Aeroportul din Aarhus, localitate situată în vestul Danemarcei, a fost parțial evacuat marți, după descoperirea unui „obiect suspect”.

„După descoperirea unui obiect suspect am decis, din raţiuni de securitate, să închidem cea mai mare parte a aeroportului din Aarhus şi am evacuat oamenii în timp ce continuăm investigaţiile", a anunţat poliţia pe Twitter, conform DPA, citat de Agerpres.

Poliţia a precizat că 140 de persoane au fost evacuate într-o clădire din apropiere, iar un avion cu 70 de pasageri la bord a fost oprit pe pistă.

Poliţia a adăugat că zborurile de pe şi spre aeroportul din Aarhus vor fi oprite pentru moment. La faţa locului, au fost chemaţi experţi în dezamorsarea bombelor.

Un purtător de cuvânt a declarat canalului danez TV2 că poliţia nu poate estima cât de mult va dura închiderea aeroportului din Aarhus.

Citește și
Momentul în care o femeie încerca să scoată ilegal din ţară un bebeluş
Momentul în care o femeie încerca să se urce în avion cu un bebeluș ascuns în bagaj. VIDEO

Conducerea aeroportului nu a comentat situaţia creată. În jur de 40.000 de pasageri au utilizat aeroportul în luna august.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult