Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescentă de 16 ani dispărută din Londra. Familia crede că Andrea ar fi fost răpită

Familia unei adolescente de 16 ani care a dispărut din nordul Londrei, pe data de 21 decembrie, se teme că aceasta ar fi fost răpită de o bandă de traficanți de droguri.

Andrea Bardas a fost văzută ultima dată pe 21 decembrie, când a plecat la școală, potrivit Daily Mail.

Tatăl vitreg, Philip, a declarat că o caută cu disperare, în nordul Londrei, iar mama sa a distribuit mii de pliante în Manchester, unde se crede că ar putea fi fata.

Cea mai mare teamă a familiei este că Andrea a fost răpită de o bandă de traficanți de droguri - ”County Lines”. Aceștia folosesc tineri pentru a face trafic de stupefiante în diverse zone ale Angliei.

”De vină sunt rețelele sociale”, spune tatăl fetei. ”Este o fiică minunată și are un viitor frumos înainte, suntem atât de îngrijorați de faptul că a fost atrasă într-o altă lume despre care până în această săptămâna nu am știut că există”, a mai spus Philip.

Citește și
disparut
Bărbat de 46 de ani, dispărut de 5 zile. Rudele au cerut ajutorul autorităților

”Este o fată de 16 ani dintr-o familie fericită și nu are de ce să-și facă griji în afară de cele obișnuite pentru un copil de 16 ani. Am făcut Crăciunul lângă ușa de la intrare, în speranța că se va întoarce acasă”, a completat bărbatul.

Adolescenta s-a dus la școală vineri, 21 decembrie, la ora 7:30 și ar fi trebuit să revină la ora 13.00. După 3 ore de întârziere, familia sa a observat că și-a lăsat telefonul mobil acasă și a anunțat poliția.

Adolescenta a fost dată în urmărire.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult