Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels: Scandalul cu Trump este „bun pentru afacere”

Stephanie Clifford, actrița de filme pentru adulți cunoscută drept Stormy Daniels, susține că dezvăluirile apărute în presă privind relația pe care aceasta a avut-o cu președintele american Donald Trump este avantajoasă pentru „afacerea” sa.

„Acum sunt mult mai căutată. Așa cum am mai spus, dacă cineva vine și îți zice: „Hei, știi slujba aia pe care o ai dintotdeauna? Ce zici dacă săptămâna viitoare te plătesc de patru ori mai bine decât primeai până acum?” Arătați-mi o persoană care va spune nu”, a declarat Daniels într-un interviu acordat CNN.

Ea a mărturisit că este în industria filmelor pentru adulți de 17 ani. A început ca dansatoare în Louisiana, după care s-a mutat în Los Angeles ca să devină starletă de filme pentru adulți. Acum scrie și regizează filme.

„Telefonul sună fără oprire. Interesul clienților este ca un vulcan; e ca o furtună perfectă”, a spus managerul Craig Korka.

Săptămâna trecută, Stormy Daniels l-a dat în judecată pe președintele american Donald Trump, susținând că acesta nu semnase un contract de confidențialitate atunci când cei doi au fost într-o relație.

Citește și
Stormy Daniels
Actriţa căreia Trump i-ar fi cumpărat tăcerea l-a ameninţat înaintea alegerilor

„Este ca o sabie cu tăiș dublu: oamenii sunt interesați de mine, fac programări să mă vadă dansând. Obișnuiam să dansez o dată pe lună. Acum dansez de trei-patru ori pe lună, ceea ce e grozav”, a mai spus actrița de filme pentru adulți.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult