Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident între o ambulanță și un autoturim în Bistrița-Năsăud. O pacientă și echipajul medical au fost răniți

Your browser doesn't support HTML5 video.

O pacientă și echipajul medical dintr-o ambulanță au fost răniți într-un accident rutier petrecut pe un drum național din Bistrița-Năsăud. Femeia - și așa bolnavă - are acum și o mână ruptă.

Ambulanța - care nu avea semnalul sonor de avertizare pornit - a intrat în coliziune cu un autoturism care a virat la stânga, fără să se asigure. Ambele autovehicule au ajuns în șanțul de la marginea drumului.

Accidentul a fost surpins de o cameră de supraveghere și de o alta amplasată pe bordul unei mașini. Ambulanța venea din Bistrița cu pacienta care trebuia să ajungă la Cluj-Napoca. În localitatea Șieu Măgheruș, șoferul unui autoturism care de deplasa în aceeași direcție a vrut să vireze la stânga, chiar în momentul în care autospeciala se afla în depășire. Localnic: ”A vrut să intre la casa parohială. Neatenție, neasigurare”. Autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului, iar ambulanța s-a mai deplasat câțiva metri prin șanț, după care s-a oprit într-un cap de pod. Localnic: ”Eram cu un prieten la un bar … și dintro dată am auzit buff.M-am dus cu un prieten și i-am scos, i am prins cu alți șoferi care au oprit, l-am scos pe băiatul care era cu piciorul rupt și al doilea băiat, șoferul, a ieșit pe geam”. Patru echipaje SMURD au fost trimise la fața locului. Ilie Dunca ISU: ”Am asigurat zona, am decuplat bornele nu au fost persoane încarcerate”. Medicul de pe ambulanță fost operat de urgență la gamba dreaptă și s-a ales și cu un traumatism abdominal. Pacienta a rămas internată, cu fractură la o mână. Iar șoferul din autoturism a scăpat fără nici o zgârâitură. Cei doi conducători auto nu consumaseră alcool, spun polițiștii. Pentru aproximativ o oră, traficul în zonă a fost restricționat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult