Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A vrut să viziteze Roma, dar a ajuns în satul Rom. Aventura unui pensionar

Un pensionar englez a plecat de acasă, din Newcastle, plănuind să ajungă la Roma, dar a ajuns în satul german Rom, pentru că a introdus coordonate greșite în GPS-ul din mașina sa.

Luigi Rimonti, 81 de ani, s-a trezit la 1.500 de kilometri distanță de locul în care voia să ajungă, din cauza unei litere. El a tastat la propriu după ureche ”Rom” în loc de ”Rome”, cum se scrie în engleză numele capitalei Italiene, iar GPS-ul l-a condus în Germania, relatează Daily Mail.

Luigi, care a fost frizer, intenționa să viziteze Vaticanul și să-l vadă pe Papa Francisc. Pe parcursul traseului nu a bănuit nicio clipă că este pe un drum greșit.

Când GPS-ul i-a comunicat că a ajuns la destinație, Luigi a coborât din mașină și a rămas uimit că nu vede nimic din ceea ce își imaginase. În loc să admire clădiri istorice și ruine, s-a trezit într-o pitorească zonă rurală, plină de copaci și pășuni.

În plus, total debusolat, bătrânul a uitat să tragă frâna de mână a mașinii sale, un Jaguar. Astfel, odată coborât de la volan, vehiculul a luat-o la vale și s-a oprit fix în stâlpul pe care stă scris numele localității, Rom.

Citește și
Papa Francisc la slujba din Ajunul Craciunului
Mesajul Papei Francisc pentru români, înaintea vizitei în ţara noastră

Bărbatul a ajuns la spital după ce a încercat în zadar să-și oprească mașina, fiind rănit ușor.

Rimonti dă vina acum pe polițiștii dintr-o patrulă de pe traseul pe care i-ar fi întrebat dacă este pe drumul bun spre Roma, iar aceștia l-au asigurat că totul e în regulă.

Pensionarul a spus că, după ce va fi externat și își va repara mașina, se va întoarce acasă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult