Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A văzut un hoț intrând în casa unui vecin și a intervenit. Ce a urmat apoi este ireal

Un bărbat din California, care a vrut să facă o faptă bună, a fost ”răsplătit” într-un mod cu totul neașteptat și tragic.

Patrick Smith, 41 de ani, a auzit zgomote dinspre casa vecinului său și s-a dus să vadă ce se întâmplă. Bărbatul a fost împușcat de opt ori de un intrus și a murit în spital după opt zile de chin, chiar de Ziua Recunoștinței, relatează CNN.

Incidentul șocant s-a petrecut pe data de 14 noiembrie în Barstow, un oraș situat la aproximativ 150 de kilometri de Los Angeles, când poliția a primit un apel legat de un jaf. Apelantul a anunțat că locuința vecinului său a fost spartă și că în interior se văd lanterne.

Smith nu a stat pe gânduri și a intervenit până la sosirea echipajului. Chiar atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, au fost auzite mai multe focuri de armă. Ofițerii l-au găsit în fața casei pe Patrick Smith cu multiple răni și i-au văzut pe suspecți fugind.

Smith a fost dus la un spital local cu opt plăgi împușcate. Ulterior, patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost arestați. Leslie Hawkins, 18 ani, a fost identificat ca fiind cel care l-a împușcat pe Smith, însă acesta se află încă în libertate.

Patrick a supraviețuit opt zile după incident. ”A ajuns la spital cu fracturi la brațe și mandibulă, limba despicată, plămânii perforați, fără sânge”, a declarat soția lui, Elizabeth.

Femeia a spus că în ciuda rănilor extrem de grave, Patrick avea o stare de spirit bună. În final, corpul lui a cedat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult