Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A ucis o tânără în urmă cu 35 de ani și a fost arestat abia acum de polițiști. Cum s-a dat singur de gol

Un bărbat de 65 de ani din SUA, care ar fi ucis brutal o tânără acum 35 de ani, este acuzat de comiterea crimei după ce s-a dat singur de gol.

Autoritățile care investighează cazul ce a avut loc în Boston au făcut progrese mari în rezolvarea unei crime în care a fost ucisă brutal o tânără mamă acum 35 de ani. Suspectul a scuipat în fața casei sale, iar anchetatorii au corelat probele din saliva sa cu cele criminalistice colectate în anul 1988, scrie The Independent.

James Holloman a fost arestat joi după-amiază, în urma morții lui Karen Taylor, o mamă în vârstă de 25 de ani, după ce poliția l-a văzut scuipând pe trotuarul din fața casei sale din Dorchester și a corelat saliva cu probele criminalistice colectate în 1988.

Procurorul Lynn Feigenbaum a declarat, în cadrul unei audieri de săptămâna trecută, că zgârieturile de la mâna dreaptă a tinerei se potrivesc cu ADN-ul lui Holloman, alături de ADN-ul găsit pe mâneca unui hanorac și pe o țigară găsite în dormitorul tinerei în urmă cu zeci de ani.

Femeia de 25 de ani, care era din Roxbury, Boston, a fost văzută în viață pentru ultima dată în după-amiaza zilei de 27 mai 1988. În acea zi, mama ei a sunat-o, însă a răspuns copilul în vârstă de trei ani al tinerei. Acesta a spus că mama „doarme și nu poate să o trezească”, au declarat procurorii din județul Suffolk în timpul audierii.

Citește și
Politist
Crimă șocantă în SUA. Un judecător a fost ciuruit de gloanțe de un șerif, chiar în tribunal

Speriată, mama tinerei a mers până la apartamentul ei pentru a vedea ce se întâmplă. S-a târât printr-o fereastră din spatele casei, iar în dormitorul de la primul etaj „și-a descoperit fiica întinsă cu fața în jos într-o baltă de sânge”, a raportat NBC10.

Taylor a fost înjunghiată cu brutalitate de 15 ori în piept, cap și zona gâtului, a confirmat o autopsie.

În urma audierii de vineri la Curtea Superioară Suffolk, avocatul lui Holloman a spus presei că se îndoiește de legătura ADN-ului clientului său cu crima terifiantă din 1988 după toți acești ani.

Procurorii au cerut ca Holloman să fie reținut fără cauțiune. Procurorul districtual al comitatului Suffolk, Kevin Hayden, a lăudat munca anchetatorilor într-o declarație.

Următoarea audiere a lui Holloman va avea loc pe 29 octombrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult