Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A jucat la loto și s-a îmbogățit cu 67 de milioane de euro. Premiul a fost pus în joc în 9 țări

Un rezident din Marea Britanie a câştigat marele premiu de 58,3 milioane de lire sterline, aproximativ 67 de milioane de euro.

Acesta a cumpărat biletul desemnat câştigător la extragerea de vineri a loteriei EuroMillions, au anunţat reprezentanţii National Lottery, citaţi de Press Association.

Fericitul câştigător va încasa 58.366.487,5 lire sterline atunci când îşi va revendica premiul. El a ghicit toate cele cinci numere câştigătoare ale extragerii, dar şi cele două numere speciale.

Numerele principale desemnate câştigătoare la extragerea de vineri au fost 16, 28, 32, 37 şi 45. Iar cele două numere speciale au fost 1 şi 11.

Câştigătorul trebuie să îşi revendice premiul până în data de 14 octombrie.

Citește și
loto
Un american a câștigat 200 de milioane $, dar nu și-a ridicat premiul. Cât va mai primi

Vineri dimineaţă, National Lottery a confirmat că deţinătorul unui bilet cumpărat în Marea Britanie a revendicat marele premiu de 57 de milioane de lire sterline obţinut la o extragere efectuată luna trecută.

În martie, autorii unei petiţii afirmau că biletul câştigător, cumpărat în South Ayrshire, a rămas nerevendicat. Însă Camelot, organizaţia care administrează National Lottery din Marea Britanie, a confirmat că fericitul câştigător s-a prezentat în cele din urmă la un ghişeu al loteriei EuroMillions şi şi-a revendicat premiul.

La extragerile Euromillions participă loteriile naţionale din nouă ţări: Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Belgia, Irlanda, Austria, Elveţia şi Luxemburg.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult