Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a furat ceasuri Rolex de 108.000 $ pe care le-a ascuns în zona intimă

Delajurea Brookens în vârstă de 29 de ani a fost arestată în Miami după ce a furat mai multe ceasuri Rolex, în valoare totală de 108.000 de dolari, pe care le-a ascuns în vagin, relatează Daily Mail.

Tânăra aflată într-un club din Miami, a sedus un bărbat, iar în timp ce se aflau în camera de hotel, femeia i-a furat acestuia cinci ceasuri în valoare de 108.000 de dolari.

Bărbatul în vârsta de 46 de ani a anunțat poliția atunci când a văzut că tânăra dispăruse cu tot cu ceasurile sale. Până să vină poliția, omul a fugit dupa ea. Delajurea Brookens a fost prinsă chiar în apropierea hotelului.

Inițial, polițiștii au găsit doar unul dintre ceasurile furate, în valoare de 22.000 de dolari. Pe celelalte patru, tânăra le-a ascuns în vagin. Bunurile bărbatului au fost găsite ulterior. Unul dintre ceasuri valorează până la 60.000 de dolari, iar un altul era acoperit cu diamante.

Femeia a mai fost și în trecut condamnată pentru deținere de droguri și prostituție, dar între timp a fost eliberată. Acum a ajuns din nou în fața autorităților.

Citește și
furt seif Iași
Jaf de proporţii la o primărie din Iaşi. Un seif a fost spart, iar altul, luat cu totul

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult