Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A folosit o aplicație de fitness pentru a-și ucide rivala în dragoste. Pedeapsa șocantă pe care a primit-o o femeie

O femeie a fost condamnată la aproape 100 de ani de închisoare după ce a folosit o aplicație pentru exerciții fizice, pentru a-și găsi și ucide rivala în dragoste.  

Kaitlin Armstrong, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată pentru că a împușcat-o mortal pe ciclista profesionistă Anna Moriah 'Mo' Wilson, în vârstă de 25 de ani, în Texas, în 2022, scrie LAD Bible.

În momentul în care a avut loc crima, profesoara de yoga avea o relație cu iubitul lui Kaitlin Armstrong, Colin Strickland, ciclist profesionist.

Erau împreună de aproximativ trei ani, înainte de a se despărți pentru o scurtă perioadă de timp. Și în acest timp, Strickland a avut o mică aventură cu Wilson.

Când Armstrong s-a împăcat cu iubitul ei, ea aflat de scurta lor escapadă. Ba chiar a sunat-o pe Wilson și i-a spus să „stea departe” de iubitul ei.

Citește și
Kaitlin Armstrong, criminala
Crimă din gelozie. O femeie a ucis o cilcistă profesionistă care se văzuse cu iubitul ei. Ce pedeapsă a primit

Cu toate acestea, într-o seară, Wilson și Strickland au ieșit împreună la masă și la un pahar de rom, în timp ce Kaitlin Armstrong se afla în Texas pentru o cursă de ciclism.

Jurații au auzit în instanță de la prietenii lui Armstrong că femeia a spus că a vrut sau „ar putea” să-și ucidă rivala în dragoste.

Și exact asta a făcut, folosind aplicația de fitness Strava pentru a da de urma lui Wilson.

Ea a găsit-o pe ciclistă în apartamentul prietenului său din Austin și a împușcat-o de două ori în cap și o dată în inimă, pe 11 mai 2022.

KXAN a relatat că vehiculul lui Amstrongs a fost văzut în apropierea locului crimei, dar după interogatoriu, ea a fost eliberată din greșeală.

Femeia și-a vândut Jeep-ul, a fugit din Texas și apoi, în cele din urmă, a părăsit țara folosind pașaportul surorii sale.

Ea a dispărut timp de 43 de zile și chiar a cheltuit 6.000 de dolari (4.850 de lire sterline) pe o intervenție chirurgicală pentru a-și modifica înfățișarea, înainte de a fi arestată la un hostel de pe o plajă din Costa Rica.

Când Armstrong a fost adusă înapoi în SUA, a fost acuzată de crimă și a pledat nevinovată.

Luna trecută, ea a încercat să evadeze din nou în timp ce se afla la o consultație medicală în afara închisorii, fapt pentru care se confruntă acum cu o acuzație separată de evadare.

După mai mult de două săptămâni lungi de interogatoriu, jurații au deliberat timp de aproximativ două ore înainte de a da verdictul, joi, 16 noiembrie.

Armstrong a fost găsită vinovată de crimă cu premeditare și riscă acum o pedeapsă maximă de 99 de ani de închisoare.

Juriul a dispus, de asemenea, ca ea să plătească o cauțiune de 10.000 de dolari (8020 de lire sterline).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult