Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel care s-a oferit să o ajute s-a dovedit să fie un călău. Ultima fotografie trimisă de fată

O studentă la psihologie din Brazilia a fost răpită și ucisă, marți, de un bărbat care se oferise să îi schimbe roata de la mașină, după ce a făcut pană.

Mariana Bazza, 19 ani, se pregătea să plece cu mașina de la o sală de fitness din Bariri, însă a observat că are pană la o roată.

Când tânăra a coborât din autoturism, ea a fost abordată de un bărbat care s-a oferit să o ajute să schimbe roata, potrivit Daily Mail.

A fost ultima dată când Mariana a fost văzută în viață. Polițiștii au descoperit trupul fetei o zi mai târziu, legat și aruncat într-un lan de trestie de zahăr, la 65 de kilometri distanță de sala de sport pe care o frecventa.

Inainte de-a fi dată dispărută, fata îi trimisese iubitului ei o fotografie cu bărbatul care se oferise să o ajute. A fost ultima lor conversație.

Citește și
Motivul pentru care studenta vorbește în șoaptă - 8
A făcut o avere cu filmulețele pe YouTube. Motivul pentru care studenta vorbește în șoaptă

Potrivit polițiștilor, suspectul este un bărbat de 37 de ani, care a mai fost condamnat în trecut pentru viol. Acesta a fi tăiat cauciucul de la mașina tinerei, ca apoi să pozeze în salvatorul ei. 

Camerele de supraveghere din fața sălii au înregistrat momentul în care Mariana a fost abordată de criminal. După o scurtă conversație, tânăra a urcat în mașină și a mutat-o pe o alee de pe cealaltă parte a străzii. După o oră, autoturismul a părăsit locația, iar autoritățile au spus că suspectul era la volan.

Bărbatul a recunoscut în cele din urmă că el este cel care a ucis-o pe studentă și a indicat locul în care i-a aruncat trupul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult