Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A cheltuit o avere ca să arate ca Britney Spears. Bărbatul a suferit peste 100 de proceduri estetice | GALERIE FOTO

Un super fan al cântăreței Britney Spears, care a cheltuit peste 100.000 de lire sterline pentru a semăna cu idolul său, a rămas impresionat de cartea de memorii a cântăreței.  

Bryan Ray, în vârstă de 38 de ani, susține că știa aproape tot ce era de știut despre Britney, în vârstă de 41 de ani, înainte de lansarea cărții sale de memorii, „The Woman in Me”, conform The Sun.

Bryan, din Los Angeles, a suferit mai mult de 100 de proceduri pentru a semăna cu vedeta pop, inclusiv o operație la nas, grăsime injectată în obraji, epilare cu laser și botox.

Superfanul a luat cu nerăbdare un exemplar al cărții de memorii a lui Britney în momentul în care a apărut, și a mărturisit că a plâns și a râs în timp ce a citit-o de la un capăt la altul, într-o singură seară.

În cartea de memorii sunt incluse acuzații bombă despre fostul iubit al lui Britney, Justin Timberlake. Vedeta pop susține că a rămas însărcinată cu Justin și că a făcut avort pe vremea când erau împreună, la începutul anilor '50, amândoi având 19 ani.

Citește și
britney spears, justin timberlake
Britney Spears mărturisește că a făcut întrerupere de sarcină în timpul relației cu Justin Timberlake. „Nu voia să fie tată”

Britney a susținut că Justin „cu siguranță nu era fericit în legătură cu sarcina” și „era atât de sigur că nu vrea să fie tată”.

Bryan, care deține o afacere cu marijuana medicinală, a declarat că „nu l-a plăcut niciodată” pe Justin Timberlake, mai ales acum când a citit aceste lucruri despre el.

Bryan a spus că a avut coșmaruri după ce a citit cartea lui Britney.

Bryan a cheltuit peste 100.000 de lire sterline pentru a arăta ca Britney. A făcut inclusiv proceduri de transfer de grăsime pentru a avea obrajii mai plini, remodelare a frunții, fixarea urechilor și proceduri anti-îmbătrânire.

El a descris-o pe cântăreață ca fiind „perfecțiunea” și a spus că ea l-a ajutat să se înțeleagă pe sine.

„Motivul pentru care am fost atras de Britney Spears atunci când a apărut pe scena muzicală a fost talentul ei, iar zâmbetul ei a fost ceva care m-a captivat cu adevărat. Este o femeie incredibilă, plină de viață, vibrantă, frumoasă și talentată. Și ceea ce m-a captivat la ea mai mult de jumătate din viața mea este faptul că este reală. Pentru mine, ea va fi întotdeauna apogeul frumuseții, dar merge dincolo de asta. Cred că este o persoană remarcabilă”, a declarat Bryan pentru The Sun.

Întreținându-și obiceiul cu ajutorul banilor pe care îi câștigă din afacerea sa, Bryan a împărtășit angajamentul de care este nevoie pentru a obține aspectul caracteristic: își face botox la fiecare șase săptămâni și se epilează pe tot corpul la fiecare 10 săptămâni. Mai mult decât atât, cheltuie în jur de 400 de lire sterline pe lună pe loțiuni pentru a-și menține pielea tânără.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult