Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a ascuns cadavrul mamei sale în dulap, pentru a-i încasa în continuare pensia. Cum a ieșit totul la iveală

O femeie de 64 de ani din Italia a ascuns cadavrul mamei sale în dulap pentru a continua să îi încaseze pensia. Totul a ieșit totul la iveală după ce a murit și fiica acesteia.

După decesul femeii de 64 de ani, pe 20 martie, carabinierii au încercat să dea de urma ei. Deoarece mama sa, Giuseppina Munerato, în vârstă de 90 de ani, era singura rudă supraviețuitoare, aceștia au dorit să obțină informații de la ea. Surse apropiate familiei au spus autorităților că femeia de 90 de ani se află la un azil de bătrâni din Veneto, potrivit FanPage.

Carabinierii, însă, nu au găsit-o pe femeie acolo, deoarece angajații au declarat că nu au văzut-o niciodată. Ulterior, aceștia au continuat căutările la o locuință din Paderno Dugnano, Milano, unde locuia Sabina, fiica bătrânei.

În timpul verificărilor efectuate pe 23 martie, carabinierii au observat un dulap închis cu bandă adezivă care le-a atras atenția. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că înăuntru se afla un cadavru învelit în celofan.

Trupul neînsuflețit se afla într-o stare avansată de descompunere. Autoritățile cred că decesul a survenit în urmă cu mai multe luni.

Conform primei reconstituiri, femeia de 90 de ani ar fi murit din cauze naturale, deoarece pe corpul său nu au fost găsite semne evidente de violență. Cu toate acestea, fiica sa, Sabina, nu ar fi raportat moartea, ci, dimpotrivă, ar fi ascuns-o.

În aceeași locuință din Paderno Dugnano a fost găsită fără viață și Sabina Ghirello, în vârstă de 64 de ani. Autoritățile cred că femeia de 64 de ani a ascuns cadavrul mamei sale pentru a continua să îi încaseze pensia.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult