Modifica setarile cookie
Toate categoriile

90 de oameni au fost răniți în accidentul de tramvai din Rusia. Câțiva pasageri au fost azvârliți printre mașini. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un om a murit și cel puțin 90 au fost răniți, între ei și mulți copii, într-un accident de tramvai petrecut în Rusia. S-a întâmplat în momentul în care vehiculul a intrat cu mare viteză într-o curbă.

Mai mulți pasageri au fost pur și simplu azvârliți din vagon printre mașinile care rulau cu viteza.

Scenele dramatice s-au petrecut în orașul Kemerovo, din sud-vestul Siberiei. În câteva imagini surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tramvaiul ia curba cu o viteză amețioare. În acel moment, câțiva pasageri sunt azvârliți din interior în mijlocul șoselei alăturate, chiar printre mașini. O posibilă explicație ar fi că garnitura era plină până la refuz. Erau atât de mulți pasageri, inclusiv pe scări, încât puneau presiune asupra ușilor care s-au deschis în momentul virajului violent.

Tramvaiul și-a continuat drumul fără măcar să încetinească. Apoi, după câțiva kilometri, s-a izbit frontal de un alt tramvai.

Un responsabil rus a declarat pentru agenția TASS că o posibilă cauză a coliziunii ar fi blocarea frânelor. Nu este totuși exclusă o eroare umană. Potrivit presei ruse, tramvaiaul care a provocat accidentul era condus de o vatmaniță în vârstă de 23 de ani. Tânăra a fost grav rănită.

Citește și
Bacalaureat 2023
Ligia Deca: Vineri este ultima zi de înscriere la Bacalaureat, dar şi ultima zi de cursuri pentru clasele a XII-a/a XIII-a

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult