Modifica setarile cookie
Toate categoriile

6 noi simptome de infectare cu noul coronavirus, confirmate oficial de CDC

În momentul în care noul coronavirus a început să lovească Statele Unite, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), avertiza populația că cele trei simptome principale ale COVID-19 sunt febra, tusea și respirația greoaie.

 

Deoarece COVID-19 a continuat să afecteze sute de mii de oameni în SUA, experții în sănătate publică au continuat să studieze modul în care pacienții sunt afectați de infecție, transmite MSN.

Între timp, CDC și-a actualizat lista de simptome și a inclus încă șase semne de infectare cu noul coronavirus pe care pacienții trebuie să le aibă în vedere, relatează Forbes.

Cele șase noi completări sunt:

- Frisoane; - Stări de tremurat; - Dureri musculare; - Dureri de cap; - Dureri în gât; - Pierderea gustului și mirosului.

Pe lângă acestea, neoficial, cercetătorii au prezentat și alte posibile simptome ale infectării cu noul coronavirus. O listă cu acestea este disponibilă AICI.

Citește și
cosa nostra
Mai mulți capi ai mafiei italiene au fost eliberați din închisoare

Până în prezent, 2.938.308 de persoane au fost infectate cu COVID-19, dintre care 203.797 au decedat, potrivit datelor actualizate în timp real de Worldometer.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult