Modifica setarile cookie
Toate categoriile

2017, an prolific pentru familia regală a Marii Britanii

Your browser doesn't support HTML5 video.

2017 a fost anul dragostei pentru familia regală a Marii Britanii

Regina şi prinţul Philip au sărbătorit 70 de ani de la căsătorie, iar prinţul Harry s-a hotărât în sfârşit să-şi pună pirostriile. Iar celălalt nepot al reginei, prinţul William, a anunţat că aşteaptă al treilea copil. Tot anul acesta, Elisabeta a II-a a devenit cel mai longeviv monarh britanic.

Luna noiembrie a adus vestea anului în materie de mondenităţi. Prinţul Harry, unul dintre cei mai vânaţi burlaci din lume, şi-a anunţat logodna cu actriţa Meghan Markle. Americancă, divorţată şi metisă, Meghan demonstrează că familia regală britanică a păşit în modernitate.

Christopher Warwick, biograf al familiei regale: "Căsătoria lui Harry cu Meghan Markle este o uriaşă şi foarte importantă schimbare. Nu e doar un pas înainte, e un salt înainte."

Logodnica lui Harry îşi va petrece sărbătorile împreună cu familia regală, inclusiv regina, la reşedinţa de la Sandringham. În vârstă de 33 de ani, prinţul Harry şi-a anunţat logodna în aceeaşi lună în care bunicii lui au sărbătorit 70 de ani de căsnicie.

Citește și
printul Harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor petrece Crăciunul alături regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta şi ducele de Edinburgh s-au căsătorit în 1947, cu cinci ani înainte ca ea să fie încoronată. De altfel, prinţul Philip şi-a anunţat retragerea din viaţa publică anul acesta, la 96 de ani. În 65 de ani, a reprezentat casa regală la 22.000 de evenimente şi a făcut peste 600 de vizite în 143 de ţări.

Tot anul acesta, prinţul William şi ducesa de Cambridge au anunţat că aşteată un al treilea copil. Cei doi au deja un băieţel, George, care a început grădiniţa anul acesta, şi o fetiţă pe nume Charlotte. De altfel, Kate şi-a privit sora, Pippa Middleton, căsătorindu-se cu finanţistul James Matthews.

Tot anul acesta, familia regală britanică a comemorat 20 de ani de la moartea prinţesei Diana într-un accident rutier la Paris.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult