Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Veste bună de la UEFA pentru fanii care nu au mai prins bilete la EURO 2024. Detalii la iLikeIT

Your browser doesn't support HTML5 video.

România joacă la EURO 2024, iar meciurile se văd în direct la PRO TV. Cei care vor să meargă însă în Germania ca să susțină echipa națională trebuie să participe la o loterie online pentru a-și achiziționa bilete.

Unii dintre ei au făcut deja asta.

Echipa Națională joacă la EURO 2024 și românii dornici să participe la meciuri s-au înscris deja la loteria pentru achiziția biletelor.

Prea puțini au reușit să își atingă însă țelul. Dar UEFA are o veste bună pentru ei.

Cristi Pintea, Sport.ro: „Așa s-a procedat și la edițiile precedente ale Campionatului European de fotbal, și în 2020 și în 2016. Din punctul meu de vedere nu știu dacă este cea mai corectă procedură. Am văzut opinii și în mediul online ale fanilor care merg mereu alături de națională, la meciuri, în deplasare, care fac acest efort și mulți dintre ei nu au prins un bilet. Recomandarea este ca aceste bilete să fie cumpărate pe de site-ul UEFA”.

UEFA, însă, are o veste bună pentru cei care nu au reușit încă să își achiziționeze bilete.

Citește și
ilikeit
Modele de căști audio pentru telefoanele mobile, la ILikeIT. VIDEO

„Vestea bună este că în luna martie vor fi puse pe această platformă biletele care nu au fost plătite de cei care au câștigat această loterie sau ale celor care nu pot ajunge la Campionatul European din diverse motive. Nu poți cumpăra foarte multe bilete, pentru că fiecare federație a primit 10.000 de bilete per meci. Așadar, numărul maxim de bilete pe care o persoană le poate achiziționa dintr-un foc este de 4”, a mai declarat Cristi Pintea.

Mai multe detalii aflați din clipul video de mai sus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult